Lokalne TemePozitivno VisokoVisočanka Ela Pencl & Angus Paget "Winter Session" (VIDEO)

Visočanka Ela Pencl & Angus Paget “Winter Session” (VIDEO)

Ela Pencl je Visočanka koja pohađa United World College u Mostaru. Sa skupinom “Jam with friends” snimila je kompoziciju “Winter Session”.

“Jam with friends” je session muzičara kojeg organizira volonterski tim ljudi uz želju da otkrije realan raspon žanrova, subkultura i podžanrova koji su se prodefilirali u našem gradu i šire tako što Groove Studio otvara svoja vrata jednom sedmično za live prezentaciju single-ova ili jednostavno najboljih momenata organiziranog jam session-a, neobjavljenih pjesama, ili pak glazbenog improviziranja bendova, demo bendova ili solo izvođača uz što kvalitetniju AUDIO & VIDEO podršku.

Ukoliko imate materijal koji “čeka” da bude objavljen ili ste se jednostavno poželjeli svirke i kreativnog druženja, kontaktirajte nas putem poruka ili pozivom na broj: 063/863-945. Takodjer, ukoliko nemate svoj bend ili kolege glazbenike, možemo se zajedno potruditi i obezbjediti muzičare da vas prate tu večer.

“Jam with friends” je sviranje s prijateljima, prema tome.. Jedino što je potrebno su : dobro raspoloženje, kreativnost i kolegijalnost. Svi koji žele biti dio tima za podršku ili jednostavno žele biti na raspolaganju ukoliko nekome zatreba tehnička pomoć ili muzičar, također mogu kontaktirati navedeni broj telefona.


Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.

NAJNOVIJE