Lokalne TemeSaopćenjaVisočanke se peticijom i javnom tribinom bore protiv odluke VSTV-a o zabrani...

Visočanke se peticijom i javnom tribinom bore protiv odluke VSTV-a o zabrani nošenja hidžaba u pravosudnim institucijama

Poštovani sugrađani, neformalna grupa građana u saradnji sa nevladinim organizacijama općine Visoko i Aktivom žena Islamske vjerske zajednice Visoko, poziva Vas na javnu tribinu na temu “Glas naroda protiv odluke Visokog sudskog i tužilačkog vijeća”, koja će se održati u Kulturnom centru u Prijekom u petak 05.02. sa početkom u 19:00 sati.

Svoj doprinos možete dati i potpisivanjem peticije, također protiv odluke Visokog sudskog tužilačkog vijeća koja se odnosi na zabranu isticanja vjerskih obilježja, a samim tim i nošenja hidžaba u pravosudnim institucijama. Peticiju možete potpisati  u četvrtak 4. 2. 2016. i petak 5. 2. 2016. od 11:00 do 20:00 sati u Tržnom centru “Suša”.

Odazovite se u što većem broju!

Sve dodatne informacije mozete dobiti na brojeve: 061/838-342 i 060/311 04 33


Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.

NAJNOVIJE