Lokalne TemePozitivno VisokoVisočki franjevci odali počast žrtvama Srebrenice

Visočki franjevci odali počast žrtvama Srebrenice

Kao i ranijih godina, na mezarju u Memorijalnom centru u Potočarima na obilježavanju 22.godišnjice genocida u Srebrenici bili su i bosanski franjevci, koji su na svoj način odali počast svim ubijenim u najvećem zločinu nakon Drugog svjetskog rata u Europi. Među franjevcima je bio i fra Ivan Nujić iz visočkog samostana Svetog Bonaventure, kao čovjek i predstavnik visočkih franjevaca. Fra Ivan se žrtava prisjetio i na dan obilježavanja statusom na svom facebook profilu: „Pružajući ruku solidarnosti i zajedništva s obiteljima žrtava molimo da nam Svemogući svima dadne mudrosti i snage da u patnji budemo veliki. A najveći je onaj tko oprosti“


Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.

NAJNOVIJE