Lokalne TemeVisočki gimnazijalci predstavom oduševili sve prisutne u Gradskom kinu

Visočki gimnazijalci predstavom oduševili sve prisutne u Gradskom kinu

 

Kao što smo već ranije najavili, u Gradskom kinu “Visoko” se u petak, 21.4.2017. godine, održala predstava “Volim život jer ti si tu”.

Predstavu su realizovali učenici Gimnazije “Visoko”, zajedno sa profesoricom Zilić Halidom.

Izvođenjem predstave koja predstavlja spoj mladosti, prijateljstva, školskih dana i ljubavi, učenici su željeli pobjeći od svakodnevnice, a kako je profesorica istakla to je bio i ” povod za povratak u mladost, te stvaranje jedne od najljepših uspomena iz školskih dana ”.

Gradsko kino je bilo popunjeno do posljednjeg mjesta, a čak se tražila i karta više, što je dokaz da visočka publika voli, cijeni i uživa u kreativnosti mladih.

U nastavku donosimo fotografije ove predstave, i nadamo se da će biti pravo osvježenje na današnjoj kišnoj nedjelji.


Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.

NAJNOVIJE