Lokalne TemeVisočki izviđači učestvovali na Izviđačkim majskim igrama (FOTO)

Visočki izviđači učestvovali na Izviđačkim majskim igrama (FOTO)

Visočki izviđači su, tokom proteklog vikenda, boravili na još jednim Izviđačkim majskim igrama.Kamp je i ove godine bio smješten na Termalnoj Rivieri Ilidža i takmičari su uvečer imali priliku i da koriste usluge tog kompleksa.

-Nakon sunčane, tople i vedre subote, danas ujutro nas je dočekala kiša, ali nas nije spriječilo da se sa svojim prijateljima lijepo provedemo, – kazali su visočki izviđači.

OI “Visoko” su predstavljale dvije ekipe. Ekipa “Demoni” u sastavu : Nijaz Tajić, Emin Osmanbegović, Edin Ganić i Ejub Šabić osvojiIa je su 10. mjesto, dok je ekipa “Albatros” u sastavu: Adin Provalić, Hamza Jašarević i Džanin Jamaković osvojila 4. mjesto.

Zahvaljujemo se domaćinima i organizatoru takmičenja na jako dobro organizovanom takmičenju, sa veoma izazovnim zadacima i nezaboravnom stazom! A vidimo se i sljedeće godine, poručili su izviđači.


Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.

NAJNOVIJE