Lokalne TemeStaro VisokoVisoko nekad i sad By Neven Krajišnik

Visoko nekad i sad By Neven Krajišnik

Tek kada se pogledaju fotografije nekadašnjeg i sadašnjeg Visokog iz perspektive našeg kolege Nevena Krajišnika ne možemo se oteti dojmu da je Visoko nekada bilo puno “življe” i interesantnije.

visoko nekad i sad, dom zdravljaNajnovije dvije fotorafije ili usporedbe Visokog nekad i sad prikazuju prostor iza Doma zdravlja gdje se nekada nalazio ugostiteljski objekat, a danas na toj lokaciji nema ništa i druga forografija koja prikazuje nekadašnju zgradu Veleprometa, a danas prostor u kome su smještene dvije banke (Unicredit i Sberbank).


Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.

NAJNOVIJE