ZDKPrivredaVlada FBiH: Zeničanin Denis Zahirović imenovan za predsjednika NO JP “BH Pošta”

Vlada FBiH: Zeničanin Denis Zahirović imenovan za predsjednika NO JP “BH Pošta”

Vlada Federacije BiH je na današnjoj 64. sjednici, kojom je po ovlaštenju premijera FBiH Fadila Novalića predsjedavao zamjenik premijera i ministar rada i socijalne politike Vesko Drljača, pored ostalog, zbog okončanja konkursne procedure, dala je prethodne saglasnosti za razrješenje vršilaca dužnosti članova Nadzornog odbora JP „BH Pošta“ d.o.o. Sarajevo i imenovanje novih članova na period od četiri godine od dana stupanja na snagu Odluke Skupštine o njihovom imenovanju u sastavu Denis Zahirović, Muvedet Šišić, Mesud Ajanović, Nurdin Sadiković, Amir Karić, Zijo Brzina i Žarko Pušić.

Denis Zahirović rođen je 1981. godine u Zenici gdje je završio osnovnu i srednju školu. Diplomirao je na Pravnom fakultetu Univerziteta u Sarajevu. Trenutno obavlja poslove rukovodioca Sektora za pravne poslove u Kantonalnoj bolnici Zenica.

Prije ovog angažmana, u periodu od 2008. – 2012. godine, obavljao je dužnost Sekretar građevinskog društva “Gradnja” dd Zenica, a bio je i član privremenog Upravnog odbora Kantonalne bolnice Zenica.


Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.

NAJNOVIJE