ZDKVlada ZDK odobrila 100.000 KM za obilježavanja „Dječije nedjelje“ u ZDK za...

Vlada ZDK odobrila 100.000 KM za obilježavanja „Dječije nedjelje“ u ZDK za 2016. godinu

Vlada Zeničko-dobojskog kantona je na 70. sjednici, na prijedlog Ministarstva za rad, socijalnu politiku i izbjeglice, odobrila Općinskom udruženju logoraša Kakanj sredstva kao podršku izgradnji spomen obilježja u Poljanima.

Osim toga, odobrena su sredstva i Udruženju gluhih i nagluhih Zeničko-dobojskog kantona, kao podrška za obilježavanje Međunarodnog dana gluhih i nagluhih 2016. godine.

Na prijedlog Ministarstva za rad, socijalnu politiku i izbjeglice, Vlada je dala saglasnost na Program obilježavanja „Dječije nedjelje“ u Zeničko-dobojskom kantonu za 2016. godinu i ujedno donijela Odluku o odobravanju sredstava u iznosu od 100.000 KM za finansiranje i sufinansiranje 33 odabrana projekta za obilježavanja „Dječije nedjelje“ u Zeničko-dobojskom kantonu za 2016. godinu.


Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.

NAJNOVIJE