ZDKPrivredaVlada ZDK: Programi potrošnje iz nadležnosti Ministrstva za pravosuđe i upravu

Vlada ZDK: Programi potrošnje iz nadležnosti Ministrstva za pravosuđe i upravu

Vlada Zeničko-dobojskog kantona je na 49. sjednici, održanoj 29.03.2016. godine, donijela slijedeće programe potrošnje iz nadležnosti Ministrstva za pravosuđe i upravu.

  1. Program utroška sredstava za kapitalna ulaganja za 2016. godinu „Nabavka građevina“ Ministarstva za pravosuđe i upravu, u ukupnom iznosu od 585.000,00 KM koje će se utrošiti prema projektu  „Nabavka građevina “, u okviru planiranih sredstava, i to kupovinu poslovnog prostora za  potrebe Općinskog suda u Visokom i finansiranje dodatnih aktivnosti na gradnji zgrade Kantonalnog tužilaštva.
  2. Program utroška sredstava za kapitalna ulaganja za 2016. godinu „Nabavka opreme“ Ministarstva za pravosuđe i upravu, u ukupnom iznosu od 226.635,00 KM koja će se utrošiti  prema projektu „Nabavka opreme“ za budžetske korisnike u okviru planiranih sredstava, i to za  kancelarijski namještaj, računarska i informatička oprema, oprema za prenos podataka i glasa, klima uređaji, mašine, uređaji i aparati i ostala kancelarijska oprema.

  3. Program utroška sredstava za kapitalna ulaganja za 2016. godinu „Rekonstrukcija i investiciono održavanje“ Ministarstva za pravosuđe i upravu, u ukupnom iznosu od 100.000,00 KM koja će se utrošiti  prema projektu „Rekonstrukcija i investiciono održavanje“ u okviru planiranih sredstava, i to za rekonstrukciju i investiciono održavanje zgrade Općinskog suda u Zenici (prema zahtjevu i potrebama suda).

Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.

NAJNOVIJE