BiHPolitikaVlade RS-a i FBiH danas o realizaciji obaveza iz Reformske agende

Vlade RS-a i FBiH danas o realizaciji obaveza iz Reformske agende

Vlade Republike Srpske i Federacije BiH održat će danas u Banjoj Luci zajedničku sjednicu na kojoj će razmatrati Informaciju o realizaciji obaveza iz Reformske agende za Bosnu i Hercegovinu za period 2015-2018. godina.

Bit će razmatrana i pisma namjere, te Informacija o aktivnostima u borbi protiv sive ekonomije, Informacija o putnim komunikacijama, a trebali bi  definisati i metodologiju održavanja budućih zajedničkih sjednica i način utvrđivanja dnevnih redova.

Sjednici vlada će prethoditi bilateralni sastanci ministara u vladama Republike Srpske i Federacije Bosne i Hercegovine u kabinetima ministara u Vladi RS-a.

visoko.ba/Fena


Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.

NAJNOVIJE