Lokalne TemeVolonteri Crvenog križa Visoko: Socijalno ugroženi moraju biti u centru naše pažnje

Volonteri Crvenog križa Visoko: Socijalno ugroženi moraju biti u centru naše pažnje

Volonteri Crvenog križa/krsta općine Visoko posjetili su danas socijalno ugrožene porodice na području općine Visoko, a prema rasporedu mjesnih zajednica. Porodicama Vražić, Milojević i Cvijetić uručeni su skromni paketi hrane, a članovi Crvenog križa posebno su se interesovali za stanje ovih porodica, njihovo zdravlje i osnovne potrebe ovih porodica, kako bi se pomoć ovim građanima Visokog mogla nastaviti i u budućnosti.

Na facebook stranici Mladi Crvenog križa općine Visoko povodom ove akcije je objavljeno:

“Porazgovarali smo sa njima i uručili im skromni paket hrane. Suze u njihovim očima Vam govore sve! Ovi ljudi zaslužuju našu pažnju, ako ništa da im pokucamo na vrata i uručimo osmijeh!

Pridružite se i vi volonterima Crvenog križa i ispunite svoje srce!”


Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.

NAJNOVIJE