Naslovnica Sport Borilački sportovi Vrtačić ponud...

Vrtačić ponudio revanš Marjanoviću: Obećavam totalnu dominaciju ako prihvati meč

44
PODIJELI
Prilično izjednačen meč koji se našao u kickboxing dijelu programa FFC 28 priredbe otišao je u dodatnu rundu nakon koje su suci podijeljenom odlukom pobjedu dodijelili borcu iz Trojan Free Fightersa.

“Osvojio sam pojas i presretan sam. Želio bih se zahvaliti svim kolegama i trenerima iz kluba Trojan koji su mi pomogli oko ovih priprema. Slijedi kratak odmor pa nastavljamo dalje s pripremama za odbranu naslova”, oduševljeno je poručio Andi nakon velikog uspjeha.

“Denis me nije ni s čim iznenadio, ali reći ću da smo obojica mogli pružiti puno bolji nastup, no što je tu je, sad je ionako gotovo. Ovim bih mu putem htio javno ponuditi revanš jer vidim da su se on i njegov tim po završetku meča bunili na odluku sudaca. Ja sam spreman za revanš, a na njemu je hoće li ga prihvatiti ili ne. Nadam se da će to organizatori pokušati ostvariti”, rekao je Vrtačić.

Andi ovom izjavom aludira na izjave u kojima se “Lumberjack” nakon prespavane noći požalio na rezultat iz Atine.

U potencijalnom revanšu obećava totalnu dominaciju

“Teško mi je bilo odmah nakon borbe analizirati meč. No jednom kada sam stigao kući, u miru sam pogledao snimku. Bilo je gusto, ali ja sam više radio i pogađao tako da je pobjeda zaslužena. Smatram da uopće nije trebalo doći do četvrte runde. Ja svakako nisam pružio ni 40 posto svojih mogućnosti. Obećavam vam da ću sljedeći put biti bolji i totalno ga izdominirati ako dođe do tog revanša”, samouvjereno poručuje Vrtačić svom posljednjem protivniku.

Visoko.co.ba/Klix.ba

Komentari

komentara

Visoko.co.ba pratite na ANDROID i IOS aplikacijama, kao i na društvenim mrežama FACEBOOK i TWITTER.