SvijetRegijaVučić: Spreman sam sve da žrtvujem radi mira i stabilnosti

Vučić: Spreman sam sve da žrtvujem radi mira i stabilnosti

Najvažniji su očuvanje mira i stabilnosti, potvrdio je, ali i upozorio da to može biti narušeno neodgovornim odnosom i postupcima onih u Srbiji koji pozivaju na nestabilnost, pa i nekih u Prištini, kao i nekih iz BiH.

“Što se Hrvata tiče, mi njima želimo da ovdje žive kao u svojoj kući, ovo i jeste njihova kuća, njihova domovina i treba da tako gledaju na Srbiju. Mi ćemo da pomognemo sve što je moguće našem narodu i ne samo onim odbjeglim, nego i onima koj su se vratili u svoje kuće”, naveo je Vučić u emisiji Sučeljavanje na javnom servisu Vojvodine.

U tom je smislu “važno da smo oporavili zemlju ekonomski, jer, što više novca imamo, možemo više da pomognemo u onom zdravom smislu našim građanima koji žive van granica naše zemlje”, poručio je Vučić.

vijesti.ba/visoko.ba


Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.

NAJNOVIJE