SportNogometZa meč između BiH i Gibraltara prodato 80 posto ulaznica

Za meč između BiH i Gibraltara prodato 80 posto ulaznica

Uzimajući u obzir kapacitet zeničkog stadiona i neophodne sigurnosne mjere štampano je ukupno 10.000 ulaznica, a cijene su bile manje nego uobičajeno.

“Putem poslovnica agencije ‘Centrotrans’ vrši se prodaja ukupno 5.550 ulaznica. Dan prije susreta prodato je 3.500 ulaznica, a očekujemo da se broj poveća do samog početka meča”, rekao je za Klix.ba Adnan Čengić, referent za sportska putovanja u Centrotransu.

Osim u poslovnicama “Centrotransa” vršila se i neposredna prodaja rezervisanih 4.450 ulaznica za potrebe igrača, stručnog štaba, organizovanih i registrovanih navijačkih grupa reprezentacija BiH, stručnih štabova ostalih reprezentativnih selekcija…

Izabranici selektora Mehmeda Baždarevića tako će sutra opet imati veliku podršku iako je Gibraltar spada u red neatraktivnih reprezentacija.

Visoko.co.ba/Klix.ba

Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.

NAJNOVIJE