SportNogometZa susret sa Grčkom 10.580 ulaznica, cijene od 20 do 40 KM

Za susret sa Grčkom 10.580 ulaznica, cijene od 20 do 40 KM

Prodaja ulaznica za kvalifikacijsku utakmicu između Bosne i Hercegovine i Grčka 29. maja.

Za utakmicu, koja će biti odigrana 9. juna na stadionu “Bilino polje” u Zenici, vlada ogromno interesovanje, a Nogometni savez BiH je zaprimio veliki broj zahtjeva za rezervaciju ulaznica.

Zbog ograničenog kapaciteta stadiona u Zenici, kao i ustanovljenih sigurnosnih procedura, bit će štampano 10.580 ulaznica po cijenama od 40 KM (zapad), 30 KM (istok) i 20 KM (sjever i jug).

Kako je precizirano, 5.465 ulaznica bit će u prodaji putem poslovnica ovlaštene partnerske agencije “Centrotours”, a u cilju sprečavanja manipulacija ulaznicama određeno je da jedna osoba može kupiti najviše dvije ulaznice uz predočavanje identifikacionog dokumenta.

Neposredna prodaja 4.500 ulaznica rezervisana je za potrebe igrača i stručnog štaba reprezentacije, organizovanih i registrovanih navijačkih grupa reprezentacija BiH, stručne štabove ostalih reprezentativnih selekcija, kantonalnih i područnih saveza, klubova Premijer lige BiH, članova organa i tijela NSBiH, zaslužnih reprezentativaca, sponzora te institucije državnog i entitetskog nivoa.

Shodno utvrđenim pravilima FIFA-e i UEFA-e za gostujuće navijače nogometnom savezu Grčke pripada 675 ulaznica, od čega 125 ulaznica za tribinu zapad i 550 za tribinu sjever.

visoko.ba/Fena


Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.

NAJNOVIJE