ZDKSportZavršen dvodnevni turnir u odbojci na pijesku za djevojke - Retro volleyball...

Završen dvodnevni turnir u odbojci na pijesku za djevojke – Retro volleyball beach Kamenica 2017

Prekjučer su u Kamenici odigrani finalni mečevi turnira u odbojci na pijesku za djevojke, čiji je organizator Retro Pub.

Retro volleyball beach Kamenica 2017 je novitet za naš grad, a svi ljubitelji sporta su u vikendu iza nas zasigurno mogli uživati u čarima ove igre uz dobru atmosferu u Kamenici.

Učešće na turniru su uzele 24 ekipe iz gradova širom Bosne i Hercegovine, a turnir je prvenstveno pružio priliku mladima za druženje kroz sport uz pozitivnu atmosferu i vremenske uslove.

Nakon mečeva prvog kola koji su odigrani prekjučer, jučer su odigrani i mečevi finalne faze. Sve igračice su uložile mnogo truda, prikazan je veliki takmičarski duh, a nakon velike borbe i zalaganje, igranje uz povrede i upale, kao najbolja se pokazala ekipa Retro Pub u čijem su sastavu nastupale Elma Karabegović i Belma Ibrahimović.

Drugo mjesto je osvojila ekipa Caffe bar Longo (Almina Turkić i Melika Dautović), dok je treće mjesto zauzela ekipa SMP Kakanj (Majra Ganić i Adna Neimarlija). Za sve tri ekipe su osigurani trofeji, medalje i novčane nagrade.


Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.

NAJNOVIJE