Lokalne TemeSportZavršen Mini rukometni turnir omladinskih selekcija 2002. i mlađi

Završen Mini rukometni turnir omladinskih selekcija 2002. i mlađi

Završen je Mini rukometni turnir omladinskih selekcija 2002. i mlađi, gdje su učestvovali RK Borac iz Banja Luke, RK Briješće iz Sarajeva i RK Bosna Visoko.
Uz prijatno druženje i nadmetanje postignuti su slijedeći rezultati:
1. RK Bosna Visoko-RK Briješće Sarajevo  26:12
2. RK Bosna Visoko-RK Borac Banja Luka 25:22
3. RK Borac Banja Luka-RK Briješće Sarajevo 27:12
Ovom prilikom UO RK Bosna Centrotrans Visoko se zahvaljuje prijateljskim klubovima RK Borac i RK Briješće na gostovanju i nadamo se da će ovaj turnir vremenom prerasti u tradicionalni, i da će ovakvih sportskih druženja biti što više u gradu rukometa.
Zahvaljuju se i prijateljima kluba, bez kojih ovaj događaj ne bi ni mogao biti održan, Slastičarna Fontana i Apoteka Nera.
Te  koriste još jednom priliku da pozovu vjerne gledaoce na sutrašnji derbi kola Prve lige Federacije Jug između RK Bosna Centrotrans – RK Čapljina, koji će biti održan u KSC Mladost sa početkom u 17.00 sati.

Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.

NAJNOVIJE