ZDKSportZavršena Liga MZ “Kakanj 2017”, pobjednik ekipa MZ Bukovlje!

Završena Liga MZ “Kakanj 2017”, pobjednik ekipa MZ Bukovlje!

Preksinoć je u Kaknju završeno takmičenje Liga MZ Kakanj 2017.

U najmasovnijem takmičenju u Kaknju ikada, u kojem je učestvovalo 35 ekipa u finalu suigrali MZ Bukovlje i MZ Krševac, a slavila je ekipa iz Bukovlja i postala pobjednik Lige mjesnih zajednica za 2017. godinu.

Pobjednički pehar, garniture trenerki i zlatne medalje igračima malonogometne ekipe iz MZ Bukovlje uručio je načelnik Općine Kakanj Nermin Mandra.

Članovi ove ekipe su: Mirza Musić, Husein Musić, Samir Musić, Belmin Ahmetović, Faik Helja, Muzafer Musić, Edin Bajrić, Elvedin Agičić, Dženan Demir, Semir Kubat i Ekrem Neimarlija.

Srebrene medalje, garnituru dresova, kao drugoplasirana ekipa, osvojili su igrači malog nogometa iz Mjesne zajednice Krševac.

Pobjednički pehar i diplomu, predsjedniku Mjesne zajednice, Safetu Šahmanu, uručio je direktor JU KSC Kakanj, Aldin Šljivo.

Članovi ove ekipe su: Amer Gačić, Faruk Mujić, Elmin Gačić, Emir Krnjić, Kenan Gagulić, Emrah Gačić, Belmin Merdić, Mirnes Gačić, Selmin Husić, Muharem Polić i Resul Čehajić.

Trećeplasirana ekipa je iz Mjesne zajednice Termoelektrana. Za najboljeg igrača Lige proglašen je Husein Musić iz šampionske ekipe Bukovlja, a titulu najboljeg golmana lige ponio je Resul Čehajić iz drugoplasirane ekipe Krševca.

Javna ustanova KSC Kakanj, organizirala je i takmičenje za najviše lajkova na društvenoj mreži Facebook. Pobjednik je ekipa iz Mjesne zajednice Ričica, sa više od 1400 lajkova, a nagrada je ček u vrijednosti od 200 KM.

 

 

Visoko.co.ba/Kaportal.ba


Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.

NAJNOVIJE