Lokalne TemeSportZbog novčane restrikcije skromniji pehar i medalje za povratnike u Premijer rukometnu...

Zbog novčane restrikcije skromniji pehar i medalje za povratnike u Premijer rukometnu ligu (FOTO)

Rukometaš Bosne Centrotrans i zvanično su od iduće sezone ponovo u elitnom rangu takmičenja. Pobjeda u Visokom protiv Borca iz Travnika bila je posljednja u nižem rangu takmičenja. Na taj način u sjeni euforije oko NK Bosna na mala vrata i pomalo zaboravljeni od svih rukometaši su ponovo tamo gdje im je mjesto.

Istina i među njima samima nije kroz sezonu baš sve funkcionisalo kako treba, od teatralnih bacanja dresa u lice trenera pa do sramotnih gostovanja na koja su putovalo samo sa sedam igrača. Međutim to ćemo zaboraviti i to ne umanjuje značaj ostvarenja ovih momaka koji su ponos Visokog i trenutno jedina svijetla tačka tmurne i turobne svakodnevnice.

Ovim povodom pomalo na ironičan i sarkastičan način našalio se i trener Zdenko Antović, pa je tako na svom FB profilu objavio interesantnu foto galeriju sa kartonskim medaljama i peharom u nedostatku adekvatnih nagrada od strane osnivača ovog kluba.

Antović je uz galeriju slika objavio i slijedeći status:

Rukometna visočka Bosna okončala sezonu 2016/17. Zbog novčane restrikcije u rukometu kupljeni su skromniji pehar i medalje za povratnika u Premijer ligu Bosne i Hercegovine.

 


Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.

NAJNOVIJE