SportNogometZbog snijega odgođena utakmica na Grbavici, Mladost i Sarajevo igraju revanš polufinala...

Zbog snijega odgođena utakmica na Grbavici, Mladost i Sarajevo igraju revanš polufinala Kupa

Danas su se trebali igrati revanš mečevi nogometnog Kupa BiH, ali iznenadne snježne padavine u našoj zemlji su uticale na to da će se odigrati samo jedna utakmica. Odgođena je utakmica između Željezničara i Širokog Brijega koja se trebala igrati od 18 sati na Grbavici. Velika količina snijega prekrila je travnjak stadiona Željezničara i odlučeno je da se meč odgađa, a novi termin je naredna srijeda.  Drugo polufinale između Mladosti i Sarajeva će se igrati danas kako je i predviđeno u Doboju kod Kaknja od 16:30. Podsjećamo da je prvi duel ovih rivala na stadionu Asim Ferhatović završen rezultatom 1:1.


Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.

NAJNOVIJE