BiHPrivredaŽeljo u saradnji s AC Betanija nagradio svoje vjerne navijače

Željo u saradnji s AC Betanija nagradio svoje vjerne navijače

Izvučen je dobitnik Opel ADAMA kojeg je AC Betanija u saradnji s FK Željezničar obezbjedila u sklopu nagradne igre.
Kolektiv AC Betanija čestita sretnom dobitniku,a vas dragi FB prijatelji pozivamo da posjetite AC Betanija i iskoristite proljetne akcijske pogodnosti pri kupovini Opel vozila.

Nagradna igra je trajala mjesec dana, a učešće su uzela sva fizička lica koja su realizovala kupovinu desetogodišnje ulaznice. U “bubnju” se našlo oko 300 učesnika, a najsretniji dobitnik glavne nagrade, Opel Adam “Željo edition”, je Sakib DInarević. Spisak sretnih dobitnika:
1. Automobil – Opel Adam: Sakib Dinarević, broj ugovora: 42/17
2. Putovanje u Tursku za dvije osobe: Sanjin Sijamija, broj ugovora 148/16
3. LCD Philips TV 1: Adnan Botonjić, broj ugovora: 138/17
4. LCD Philips TV 2: Renad Čelik, broj ugovora 158/17
5. LCD Philips TV 3: Anel Mutevelić, broj ugovora 139/17
6. LCD Philips TV 4: Aleksandar Krunić. broj ugovora 75/16
FK Željezničar čestita dobitnicima, te ih obavještava da se u toku sedmice jave u administraciju Kluba sa primjerom ugovora kako bi se realiozovalo preuzimanje nagrade. Kolektiv FK Željezničar se zahvaljuje svim fizičkim i pravnim licima koji su učestvovali u projektu kupovine desetogodišnjih ulaznica. Kupovina desetogodišnjih ulaznica još uvijek je moguća, te pozivamo sve navijače da iskoriste ovu pogodnost.


Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.

NAJNOVIJE