ZDKZenica: Od sutra dvodnevni sastanak predstavnika Ministarstva za obrazovanje, nauku i sport...

Zenica: Od sutra dvodnevni sastanak predstavnika Ministarstva za obrazovanje, nauku i sport ZDK i Općine Usora

Dvodnevni sastanak predstavnika Ministarstva za obrazovanje, nauku, kulturu i sport Zeničko-dobojskog kantona (ZDK) i Općine Usora počinje sutra u Zenici, saopćila je Misija OSCE u BiH.

Teme sastanka biće različiti aspekti implementacije Zakona o prenošenju nadležnosti ZDK za djelatnost osnovnog i srednjeg obrazovanja na Općinu Usora, te unapređenje komunikacije i saradnje kantonalnog i lokalnog nivoa vlasti o datim pitanjima.

Sastanak će biti održan u prostorijama Ministarstva za obrazovanje, nauku, kulturu i sport ZDK, Ul. Zmaja od Bosne bb i počinje u 11.00 sati.


Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.

NAJNOVIJE