ZDKPrivredaZenica: Počinje 23. Generalni bh sajam ZEPS i 13. ZEPS Intermetal

Zenica: Počinje 23. Generalni bh sajam ZEPS i 13. ZEPS Intermetal

U Zenici će od 4. do 8. oktobra na Kamberovića polju biti održan 23. Generalni bh sajam ZEPS 2016. i 13. ZEPS Intermetal.

Predstojeći sajam će biti za oko 15 posto veći u odnosu na prošlogodišnji, kako po broju izlagača, tako i po izložbenoj površini.

Ove godine na generalnom sajmu učestvuje ukupno 536 izlagača iz 27 zemalja svijeta.

Na ovogodišnjem sajmu će biti biti nastavljeno aktueliziranje tematike ekologije, a ovoga puta o prednostima i perspektivi organske proizvodnje i njen značaj za ZDK, Federaciju BiH i državu.

Otvaranje sajma je zakazano u 11 sati, a ove godine sajam će otvoriti Branimir Mujdža, generalni direktor Cementare Kakanj.


Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.

NAJNOVIJE