ZEPS 2015: “IGM” Visoko dobitnik medalje za kvalitet proizvoda

1697

Na sajmu Zeps 2015. Zenica dodijeljena su priznanja najuspješnijim izlagačima. Pored glavne nagrade Sajma „Ruža ZEPS-a“, uručeno je i 18 priznanja, odnosno medalja za kvalitet proizvoda.
Među dobitnicima medalje za kvalitet proizvoda je i Industrija građevinskog materijala „IGM“ Visoko, i to za proizvode od stiropora.
“IGM” ekspandirani polistiren (EPS) na tržištu nudi pod komercijalnim nazivom EKOPOR i kao takav je postao nezaobilazan proizvod u građevinarstvu.
Proizvodi “IGM”-a od stiropora su: građevinski EKOPOR, EKOPOR F profili, EKOPOR za panele, EKOPOR granulat i dekorativni EKOPOR.
Inače, “IGM” Visoko je na ovogodišnjem sajmu ZEPS predstavio svoja prepoznatljiva rješenja, kompletna ili parcijalna za oblast energetske efikasnosti.
Na štandu se mogu vidjeti proizvodi: cigla ili Ekoterm blok koji ima poboljšane karakteristike u odnosu na klasični blok, Ekopor-stiropor i Perfecta PVC stolarija svjetski poznatih i renomiranih proizvođača.
Proizvodi „IGM“-a se primjenjuju na objektima ili individulano, garantiraju uštede, smanjenje troškova u grijanju i hlađenju.

Industrija građevinskog materijala “IGM” Visoko proizvodnjom, izgradnjom i prometom najkvalitetnijih i najekonomičnijih, te međunarodnim standardima certificiranih građevinskih i njima srodnih proizvoda, u kontinuitetu, unapređuje uvjete života i stanovanja i kao takav bh. proizvođač je preoznatljiv na bh. tržištu i šire.