SportNogometZidane: Ko ovako nastavi ide na klupu, briga me kako se zove

Zidane: Ko ovako nastavi ide na klupu, briga me kako se zove

Francuski stručnjak navodno je toliko galamio u svlačionici da su hodnici Mestalle odzvanjali te je otvoreno prozivao neke igrače.

“Nemam više namjeru tolerisati ovakvo ponašanje. Ko će ovako nonšalantno igrati ovako važne mečeve leti na klupu ili tribinu. Uopšte me ne zanima kako se zove”, grmio je Zidane.

Marcelo je novinarima potvrdio da je trener “poludio” nakon utakmice, dok je Sergio Ramos rekao da nije bilo nikakvih problema.

Podsjetimo, Kraljevi imaju bod više i susret manje od Barcelone koja sutra gostuje na Vicente Calderonu, dok Madriđani igraju u gostima kod Villarreala.

Visoko.co.ba/Klix.ba

Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.

NAJNOVIJE