BiHPrivredaZlatna džezva podržava Vegafruit - Vašim fotografijama do vrijednih poklona Vegafruitovih proizvoda

Zlatna džezva podržava Vegafruit – Vašim fotografijama do vrijednih poklona Vegafruitovih proizvoda

Zlatna džezva počinje sa velikom akcijom podrške brandu Vegafruit.

Ovaj BH. prerađivač voća i povrća, i proizvođač kvalitetnih sokova, džemova i zakiseljenog povrća iz Gradačca bio je doveden na rub propasti. AS GROUP je odlučila da pomogne i preuzela je distribuciju Vegafruitovih brandova Swity, Vegy i Fruby, i na taj način su spašena radna mjesta, ali i osigurana egzistencija za 5.000 domaćih kooperanata. Proizvodnja koja je do tada bila u potpunosti stala, ponvo je pokrenuta u februaru ove godine.

Vegafruit već je počeo sa izvozom na tržišta SAD-a, Njemačke, Hrvatske, Crne Gore, Švicarske, Danske, Hrvatske i Slovenije, ali mu je sada potrebna podrška domaćih potrošača, kako bi se trajno sačuvala radna mjesta i ostavrili preduvjeti za razvoj.

TREBA NAM VAŠA PODRŠKA!

Šaljite nam fotografije Swity sokova iz vaših domova i kuhinja, sa druženja i putovanja.

Tri najzanimljivija dobit će vrijedne poklone Vegafruitovih proizvoda!

Akcija traje do 15. januara 2017., kada ćemo proglasiti najbolje!

Kupujmo domaće – gradimo BiH!


Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.

NAJNOVIJE