SportDržavni Tim"Zmajevi" večeras protiv Albanije

“Zmajevi” večeras protiv Albanije

Naša nogometna A reprezentacija večeras u Elbasanu igra prijateljski meč sa učesnikom prošlogodišnjeg EP, selekcijom Albanije. U odnosu na susret sa Gibraltarom u timu nema Miralema Pjanića, Vedada Ibiševića, Seada Kolašinaca, Edina Višće i Ibrahima Šehića koji su dobili poštedu, Ermin Bičakčić se povrijedio i dobio je dozvolu stručnog štaba da se vrati u Njemačku, dok je Amer Gojak ustupljen mladoj reprezentaciji koja danas igra prvi meč kvalifikacija protiv Lihtenštajna.  Reprezentaciji su se priključili Edin Džeko ,Ognjen Vranješ, Senad Lulić i Mate Jajalo, a zbog povrede je upitan nastup Edina Cocalića. Meč na Elbasan Areni počinje u 18 sati.


Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.

NAJNOVIJE