Lokalne TemeSportŠF "Visport-BIOS-Mesara Babić" zabilježila nove dvije pobjede na turniru na Palama

ŠF “Visport-BIOS-Mesara Babić” zabilježila nove dvije pobjede na turniru na Palama

Na Palama je ovog vikenda nastavljena zimska fudbalska liga gdje je ŠF” Visport BIOS – Mesara Babić “, odigrala dvije utakmice. Radilo se o utakmicama trećeg i četvrtog kola.

Prvu utakmicu ŠF ” Visport – BIOS- Mesara Babić ” odigrala je protiv  FK “Sokolac” koja je završila rezultatom 3:2. I u drugoj utakmici je zabilježena pobjeda, ali puno ubjedljivija. Ekipa FK Rogatica je poražena sa 7:1.

Nakon kraćeg odmora između utakmica ŠF ” Visport – BIOS – Mesara Babić ” je odigrala međunarodnu utakmicu protiv ŠF “MANDA ” Herceg Novi u kojoj je zabilježena pobjedu rezultatom 5:3.

Narednog vikenda Zimska liga će biti nastavljena utakmicama petog i šestog kola. Šef stručnog štaba ŠF “Visport-BIOS-Mesara Babić” je za naš portal izjavio da je izuzetno zadovoljan igrom svojih igrača, kvalitetom ekipa koje učestvuju na turniru, kao i organizacijom istog.


Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.

NAJNOVIJE