Lokalne TemeSportŠF "Visport-Zanatlija" osvajači još jednog turnira, ovoga puta u Semizovcu

ŠF “Visport-Zanatlija” osvajači još jednog turnira, ovoga puta u Semizovcu

Proteklog vikenda ekipa ŠF “Visport-Zanatlija” uzela je učešće na turniru u Semizovcu. Nakon što su se igrači Edina Muzaferije “prošetali” u grupnoj fazi takmičenja sa četiri pobjede u polufinalu su pobijedili ekipu domaćina rezultatom 9:0.

U finalu ekipu iz Visokog čekali su vršnjaci Unisa iz Vogošće koji također nisu uspjeli postići pogodak, bilo je 5:0 za ŠF “Visport-Zanatlija”.

Statistički gledano u šest odigranih utakmica ŠF “Visport-Zanatlija” postigli su 24, a primili samo jedan pogodak.

pandzicNajbolji strijelac i igrač turnira je također iz ekipe osvajača Tarik Pandžić koji je bio strijelac čak devet puta. Od ostalih strijeca iz visočke ekipe istakli su se Nurudin Bešlija sa 8 golova i Almin Buza sa 7 golova. Za uspjeh je svakako zaslužan i golman Benjamin Čelebić koji je primio samo jedan gol.


Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.

NAJNOVIJE