ZDKPolitikaNa 21. sjednici Skupštine ZDK i Inicijativa Općinskog vijeća Visoko

Na 21. sjednici Skupštine ZDK i Inicijativa Općinskog vijeća Visoko

Na osnovu člana 51. stav 1. Poslovnika Skupštine ZDK sazvana je 21. sjednica Skupštine Zeničko-dobojskog kantona za dan 21.12.2015. godine. Za sjednicu je predložen slijedeći:

D N E V N I R E D

  1. Nacrt Zakona o poticanju razvoja male privrede
  2. Izvještaj o realizaciji „Strategije kulturne politike Zeničko-dobojskog kantona za period 2014-2020. godina“ za 2015. godinu
  3. Inicijativa sindikata policije Ministarstva unutrašnjih poslova Zeničko-dobojskog kantona za izmjene i dopune Zakona o kantonalnim adminstrativnim taksama (“Službene novine Zeničko-dobojskog kantona”, broj 13/02, 12/03, 4/04, 5/04, 4/08, 7/09, 2/10, 6/10, 9/10 i 12/13)
  4. Inicijativa Općinskog vijeća Maglaj za izmjene i dopune Zakona o socijalnoj zaštiti, zaštiti civilnih žrtava rata i zaštiti porodice sa djecom („Službene novine Zeničkodobojskog kantona“, broj: 13/07 i 13/11)
  1. Inicijativa Hašima Mujanovića, poslanika Skupštine Zeničko-dobojskog kantona za donošenje Zakona o prenošenju nadležnosti Zeničko-dobojskog kantona za djelatnost osnovnog i srednjeg obrazovanja na općine Vareš, Breza, Olovo, Visoko, Kakanj, Zavidovići, Maglaj, Doboj-Jug, Tešanj i grad Zenicu
  1. Inicijativa Općinskog vijeća Maglaj za izmjene i dopune Odluke o neposrednom učešću osiguranih lica u troškovima korištenja zdravstvene zaštite („Službene novine Zeničkodobojskog kantona“ broj: 4/05),
  1. Inicijativa Općinskog vijeća Visoko za izmjenu Plana razvoja djelatnosti srednjeg obrazovanja i odgoja

S poštovanjem,

PREDSJEDAVAJUĆA

Draženka Subašić


Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.

NAJNOVIJE