Lokalne TemePozitivno VisokoReagovanja naših čitalaca

Reagovanja naših čitalaca

Svjedoci smo masovnih lijepih pojava u Visokom. Vlasti u Visokom značajan doprinos daju našem gradu. Visoko nikad nije bilo ljepše, ne treba dozvoliti da nitkovci pljuju po rukovodećim osobama koje su zasigurno ostvarili svoja obećanja, a među njima najzaslužnija je aktuelna načelnica Amra Babić.

Svojim poštenim radom i urednim izvršavanjem načelničke dužnosti zaslužila je ugled među stanovnicima zajedničkog nam Visokog. Visoko je dobilo šetnicu, zgradu u Prijekom, ambulantu u Moštru, a uskoro će dobiti i vodu što je svima vidljivo i investicije koje nisu vidljive običnim stanovnicima na kraju će ih i sami uočiti.

U svoje ime izvinjavam se na nerazumijevanju ljudi koji žive u ovom gradu, a ne vide. Rad ove časne žene koja nije zaslužila ničim klevete. U interesu svih građana je da podržimo našu načelnicu i da joj obezbjedimo punu podršku u njenom daljnjem radu kako bi nam svima bilo bolje i ljepše.


Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.

NAJNOVIJE