SportRukometPrva iznenađenja na EP u Poljskoj

Prva iznenađenja na EP u Poljskoj

Na EP za rukometaše u Poljskoj odigrani su mečevi drugog kola u grupama A i B. U grupi A je Francuska deklasirala Srbiju sa 36:26, dok je domaćin Poljska u još jednoj dramatičnoj utakmici pobjedila Makedoniju sa 24:23. Francuska i Poljska imaju po četiri boda i osigurali su drugu fazu takmičenja, dok će se za treće mjesto koje vodi u drugu fazu u posljednjem kolu boriti Makedonija i Srbija. U grupi B dva iznenađenje. Norveška je savladala Hrvatsku sa 34:31, a Bjelorusija je u meču bez odbrana savladala Island sa 39:38, tako da u ovoj grupi sve četiri reprezentacije imaju po jednu pobjedu i poraz. Danas se sastaju: Slovenija – Španija, Rusija – Mađarska, Crna Gora – Danska i Švedska – Njemačka


Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.

NAJNOVIJE