ZDKKulturaSedmica urnebesne zabave u Multiplexu Ekran Zenica

Sedmica urnebesne zabave u Multiplexu Ekran Zenica

LUDA VOŽNJA 2 ( RIDE ALONG 2)

Ice Cube i Kevin Hart se vraćaju u nastavku hit akcione komedije „Luda vožnja 2“ koja je iznjedrila najpopularniji komični duo godine kad se pojavila. Hartu i Cube-u se u nastavku pridružuju reditelj Tim Story, kao i producenti Matt Alvarez , Larry Brezner i William Packer koji produciraju film uz Ice Cube-a. U „Ludoj vožnji“, brbljivi radnik obezbjeđenja Ben Barber (Hart), tek primljen na akademiju, pridružio se Džejmsu Pejtonu (Kjub) – nervoznom detektivu policije Atlante, u patroli ulicama ovog grada. U pokušaju da dokaže da je on više od zavisnika o video-igricama, Ben je pokušao da dokaže svom budućem šurjaku da zaslužuje da oženi Džejmsovu sestru, Anđelu. U jednoj običnoj patroli, Ben je uspio da se upetlja u najnoviji detektivski slučaj i da doživi najluđa 24 sata u svom životu.  Ne samo da ih je ova luda noć odvela do najozloglašenijeg kriminalca u Atlanti, već je Ben imao ključnu ulogu u njegovom hapšenju… i otežao Džejmsu odluku da mu ne da blagoslov da oženi Anđelu. Drugi dio filma se dešava godinu dana od posljednje avanture naših heroja. Planovi za brzi odlazak u Majami će poći po zlu kad ih njihove neuobičajene policijske metode dovedu u kompromitujuću situaciju koja prijeti da poremeti veliki slučaj… i Benovu i Anđelinu skoru svadbu.

Termini projekcija svaki dan od  18:00 i 20:30 sati.

Trailer filma na linku:
https://www.youtube.com/watch?v=IMhy8irOc4k

DJEDICA PUŠTEN S LANCA ( DIRTY GRANDPA)
Radnja filma vrti se oko napaljenog djedice prigodnog imena Dick, koji želi ponovno izlaziti i tulumariti, nakon što mu je umrla supruga. U tome mu protiv svoje volje pomaže njegov zgodni unuk i mladi odvjetnik Jason, kojeg tumači Zac Efron i kojeg očekuje vjenčanje sa zaručnicom, za koju djed smatra da nije pravi izbor za njega. U ulozi djedice našao se jedan i jedini Robert De Niro. Njih dvojica ubrzo kreću na nezaboravno putovanje na Floridi gdje ih čekaju razuzdani tulumi i lijepe žene.

Termini projekcija svaki dan od 20:15 sati.

Trailer filma na linku:
https://www.youtube.com/watch?v=l6klDpSRfK4

ALVIN I VJEVERICE: VELIKA ALVINTURA (Alvin and the Chipmunks The Road Chip)

Vjeverice se vraćaju s još jednom nezaboravnom avanturom! U novom su nastavku, kroz niz nesporazuma, Alvin, Simon i Theodore uvjereni kako je Dave odlučio zaprositi svoju novu djevojku u New Yorku. Tri vjeverice odlučuju krenuti na put kako bi ga u tome spriječili, no imaju samo tri dana da ga zaustave i ujedno smanje mogućnost da dobiju užasnog polubrata.

Termini projekcija svaki dan od 16:00 sati.
Subotom i nedjeljom od 12:00, 14:00 i 16:00 sati.

Trailer filma na linku:
https://www.youtube.com/watch?v=Sf3dOwhM-5Q


Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.

NAJNOVIJE