ZDKPolitikaNaida Delibašić (SBB) zatražila imena svih uposlenih u Domovima zdravlja u ZDK...

Naida Delibašić (SBB) zatražila imena svih uposlenih u Domovima zdravlja u ZDK od 2010.-2015.godine

Na 23. sjednici Skupštine ZDK Naida Delibašić (SBB) je kroz zastupnička pitanja tražila da joj se dostave sljedeći akti. 1. Spisak svih članova Upravnih odbora J.U Domova Zdravlja sa podrucja ZDK (imenom i prezimenom, koji član dolazi ispred Ministarstva i koliku naknadu primaju isti članovi) i kojem Upravnom odboru ističe mandat (pod ovim se podrazumijevao tačan datum isteka mandata).

Zastupnica SBB-a iz Kaknja zatim je tražila da joj Ministarstvo zdravstva ZDK dostavi podatke o zapošljavanju u Domovima zdravlja u ZDK za period od 2010 pa sve do 2015.godine, zaključno sa decembrom 2015.godine, uz napomenu da spisak sadrži ime i prezime, stručnu spremu i datum zaposlenja.


Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.

NAJNOVIJE