Lokalne TemeVisoko nekad i sad: Tabačke stupe, zgrada pošte, Kožarski most by Bojan...

Visoko nekad i sad: Tabačke stupe, zgrada pošte, Kožarski most by Bojan Krajišnik

U rubrici “Visoko nekad i sad” koju uz odobrenje autora preuzimamo sa FB profila Bojana Krajišnika možemo vidjeti najnovije poređenje Visokog kakvo je nekad bilo iz perspektive KTK Visoko sa pogledom na glavnu gradsku ulicu.

visoko nekad i sad iz ktk perspektiveNa dvije fotografije vidimo Visoko bez pošte i kožarskog mosta, kao i bez tzv. “Vojne zgrade”. Ako pažljivije pogledate možeete primjetiti i kako je izgledao ovaj dio Visokog za vrijeme poznatih “Tabačkih stupa” koje je vremenom zamijenio gradski kolektor iznad kojeg je nedavno izgrađen i Trg žrtava Srebrenice.


Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.

NAJNOVIJE