ZDKPolitikaVlada ZDK poništila Javni poziv za odobravanje kredita za rješavanje stambenih potreba...

Vlada ZDK poništila Javni poziv za odobravanje kredita za rješavanje stambenih potreba mladih i donijela zaključak o raspisivanju ponovnog Javnog poziva

Na 45. sjednici, održanoj dana 26.02.2016. godine, Vlada Zeničko-dobojskog kantona je na prijedlog Ministarstva za pravosuđe i upravu i Komisije za dodjelu kredita za rješavanje stambenih potreba mladih, donijela Zaključak o poništavanju Javnog poziva za odobravanje kredita za rješavanje stambenih potreba mladih, objavljenog u dnevnom listu “Oslobođenje” od 28.11.2015. godine i na web stranici Kantona, te zaključila da se objavi novi Javni poziv za odobravanje kredita za rješavanje stambenih potreba mladih, u istom tekstu.Javni poziv je poništen iz tehničkih razloga.

Ponovni Javni poziv bit će objavljen na web stranici Zeničko-dobojskog kantona i dnevnom listu “Oslobođenje”.


Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.

NAJNOVIJE