NekategorisanoTeška saobraćajna nesreća na cesti prema Visokom

Teška saobraćajna nesreća na cesti prema Visokom

Danas oko 16:00 sati dogodila se saobraćajna nesreća gdje su se sudarila dva vozila:jedno puzničko vozilo, te jedan kamion. Nesreća se desila na putu iz pravca Kiseljaka prema Visokom. Vozač putničkog vozila je povrijeđen i odvezen prema bolnici.

Auto je doslovno uništeno te su morali intervenirati vatrogasci na licu mjesta zbog pružanja pomoći ozlijeđenom te zbog obavljanja policijskog uviđaja. Srećom,vozač kamiona je ostao neozlijeđen.

Neslužbeno,do nesreće je došlo zbog neprilagođene brzine,ali i zbog klizave ceste gdje je putničko vozilo doslovno proletilo ispod kamiona.

Visoko.co.ba


Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.

NAJNOVIJE