Adnan Džafić nastavlja sa odličnom formom: Na pripremama Zlina gol, asistencija i druženje sa Vedranom Čorlukom

464

Nakon sezone u kojoj je u samoj završnici izmakla Europa ekipi FASTAV Zlin našeg Adnana Džafića, nema odmora i već su u toku pripreme za narednu sezonu.

MARKETING

Tim povodom odigrana je prijateljska utakmica sa Lokomotivom iz Moskve u kojoj je Zlin izgubio 4:2, ali i utakmica u kojoj je najbolji igrač Zlina bio upravo Adnan Džafić. Prvo je postigao eurogol, a zatim i asistirao za drugi gol ekipe iz Češke.  Nakon utakmice bilo je vremena i prilike za druženje sa legendarnim hrvatskim reprezentativcem naših korijena Vedranom Čorlukom.

”Nakon kraće pauze koju sam iskoristio za posjetu Visokom već smo u pripremnom ciklusu za narednu sezonu. Protiv Lokomotive sam imao priliku i da se upoznam sa velikim igračem koji je kapiten i živa legenda u ekipi Lokomotive. Čorluki je bilo drago kad sam rekao da sam iz BiH jer i on rođen u Derventi. Drago mi je da se nastavlja moja dobra forma iz završnice prošlog prvenstva i vjerujem da ćemo u sezoni koje je pred nama biti u gornjem dijelu tabele – rekao je nakon utakmice za Visoko.co.ba Adnan Džafić.

 

Visoko.co.ba/Redakcija

Komentari

komentara