Adnan Jasho Jašarspahić: Presude? To je samo moralna satisfakcija

1142

Povodom najnovije presude, jedne u nizu onih koje idu u korist redakcije portala Visoko.co.ba, putem svog Facebook profila oglasio se i osnivač najstarijeg online medija u BiH Adnan Jasho Jašarspahić, ukazujući na političke zloupotrebe progona novinara našeg portala u posljednjih osam godina.

MARKETING

“Ti ljudi i njihove porodice zaslužuju biti razotkriveni i trebaju ostati bez ičega i to je jedino što me oko njih zanima. Tome sam posvećen, nikakvim bezveznim fizičkim odmazdama.

Dio svog života i dio svog novca trošit ću zauvijek da se bavim visočkim lopovima i njima bliskim ljudima koji su prije osam godina probali uništiti Visoko.co.ba i mene lično. Znate li nešto o njihovim zlodjelima imate dokumente i ne bojite se, prijavite novinarima Visoko.co.ba.

Presude? To je samo moralna satisfakcija, novac od tih stvari me nikad nije zanimao, to svakako podijelim onima kojima je potrebniji. Visočki lopovi s druge strane nemaju razloga mirno spavati. Vi ste moj hobi. Svima vraćam dvostruko, kako prijateljima tako i neprijateljima. Sve što sam vam obećao i dalje vrijedi i niko vas ne može zaštititi.

Ovaj status pišem tek toliko da ostane zapisano kako mi je i žao i krivo što moje privatne i pravomoćne presude, prijave Tužilaštvu, SIPI, Agenciji za zaštitu podataka, a koje se tiču samo Visoko.co.ba i mene lično, i od kojih do sad nijednu nisam izgubio za sve ove godine, zloupotrebljavaju i raskusuruju upravo oni zbog kojih sam dobar dio svog visočkog života proveo po raznim sudovima, tužilaštvima, Policijskim stanicama, Policijskim upravama, MUP-u, Kantonalnoj upravi za inspekcijske poslove, Poreznoj upravi FBiH ….

‘Ja možda više ne pripadam ljudima u toj čaršiji, ali ta čaršija sasvim sigurno pripada meni. Visoko obasjava svaku moju misao, svaki dah sto sam disao i svako slovo pisano’.”

 

Visoko.co.ba/Redakcija

Komentari

komentara