Naslovnica Auto Alfa Romeo je...

Alfa Romeo je poslušala svoje kupace i napravila promjenu na Giuliji Quadrifoglio

21

Vjerujemo kako svatko od vas na automobilu primijeti neke detalje koji ga smetaju, ili rješenja za koja smatrate da bi mogla biti bolje izvedena, poput nelogičnosti u infotainment sustavu i načinu korištenja ili primjerice postavkama načina vožnje. Naravno, to najčešće završi tako da se na to požalite svojim prijateljima, budući da ne očekujete da će se zbog vaših kritika proizvođač prilagoditi vašim zahtjevima. Ipak, u Alfi su odlučili poslušati želje svojih kupaca koji su imali pritužbe na jedan specifičan „problem”.

Naime, vozači Giulije Quadrifoglio  su se složili u jednoj stvari – htjeli bi provesti što više vremena s potpuno „otvorenim” ispušnim sustavom koji tada gromoglasno bruji. Problem je taj što za takvu postavku ispušnog sustava automobil mora biti u „Race” načinu rada. Pogađate, u tom načinu rada isključuju se sustavi stabilnosti, pa vožnja postaje puno rizičnija, budući da automobil raspolaže sa  510 KS koliko razvija 2,9-litreni twin-turbo V6 motor koji se nalazi ispod poklopca, a sva snaga se prenosi na stražnje kotače…

Glasnogovornik talijanske marke za CarBuzz je izjavio kako su odlučili poslušati želje svojih kupaca, pa će tako svatko tko od ovog mjeseca naruči Giuliju ili Stelvio Quadrifoglio na svom modelu imati opciju voziti se u normalnoj načinu vožnje sa sustavima sigurnosti, ali s potpuno otvorenim ispušnim sustavom. Možda je mala stvar, ali sigurni smo kako će veseliti kupce. Palac gore za Alfino osluškivanje potreba tržišta!

 

Visoko.co.ba/Federalna.ba

Komentari

komentara

Visoko.co.ba pratite na ANDROID i IOS aplikacijama, kao i na društvenim mrežama FACEBOOK i TWITTER.