Alma Šahinović v.d direktorica RTV Visoko u radnoj posjeti kod visokopozicioniranih političara SBB-a u Sarajevu

2096

Od mjeseca juna ove godine Alma Šahinović obnaša funkciju v.d direktorice RTV Visoko. Kao članica OO SBB Visoko jučer je boravila u Sarajevu u posjeti kod visokopozicioniranih političara ove stranke pa se tako sastala sa Mirsadom Isakovićem zastupnikom u Državnom parlamentu, Fehimom Škaljićem nekadašnjim načelnikom općine Stari Grad i aktuelnim zastupnikom u Predstavničkom domu Parlamentarne skupštine BiH te Mirsadom Đonlagićem, šefom poslaničkog kluba Saveza za bolju budućnost (SBB) BiH u Predstavničkom domu Parlamenta FBiH.

MARKETING

O detaljima sastanka nismo upoznati ali je sasvim izvjesno kako se bliže Opći izbori da će ovakvih i sličnih sastanaka biti sve više, samo je pitanje koliko pojedinci iz Visokog imaju uticaja i ugleda kod svojih stranačkih kolega u centralama stranaka.

Komentari

komentara

Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.