Almir Gladović iz Muhašinovića operisan u Turskoj

636

Almir Gladović, dječak iz Muhašinovića koji boluje od hronične miopatije i koji je od svoje četvrte godine u invalidskim kolicima, operisan je u turskoj zdravstvenoj grupaciji “Medical Park”.

MARKETING

Njegovi roditelji se zahvaljuju svim dobrim ljudima i medijima, a posebno udruženjima “Ljudskost prije svega”, Pomozi.ba i visočkoj fondaciji “Mi za djecu” koji su nesebično pomogli Almiru da se približi svom cilju – da stane na svoje noge.

Almir šest sedmica nakon operacije treba u Istanbulu skinuti gips i nastaviti sa robotskom fizikalnom terapijom. Fondacija “Mi za djecu” je nastavila sa svojim aktivnostima i uplatila dio sredstava potrebnih i za rehabilitaciju.

Komentari

komentara

Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.