Naslovnica Lokalne Teme Pozitivno Visoko Almir Lemeš –...

Almir Lemeš – Pilot na Drugom Međunarodnom Fićo skupu u Šibeniku

445

Visočanin Almir Lemeš zvani “Pilot” najpoznatiji zaljubljenik “Fića” nastavlja sa obilascima skupova ovog legendarnog vozila. Ovog vikenda Pilot je boravio na Drugom Međunarodnom Fićo skupu u Šibeniku. Sve je počelo na šibenskoj rivi u 8 sati gdje je izvršena prijava vozila, a ove godine sudjelovalo je oko 70 različitih modela Fića.

MARKETING

Svim sudionicima je bio osiguran doručak s početkom u 10 sati u Hotelu Jadran, a polazak s rive u Rogoznicu bio je u 13 sati.

Nakon ručka i druženja sudionika te prezentacije legendarnih automobila oko 18 sati učesnici su se uputili prema Primoštenu gdje su nastavili druženje uz muzički program.

Prvi Dalmatinski Fićo kup održao se i lani u Šibeniku, kada su ponosni vlasnici iz Njemačke, Austrije, Češke, Italije, Slovenije, Srbije, Bosne i Hercegovine i iz Hrvatske dovezli pedesetak automobila Fićo u završnim obradama od turbo sportske do porodične izletničke varijante.

Fićo iz Visokog se našao i na ovom skupu zajedno sa svojim vlasnikom Almirom Lemešom inače autoprevoznikom po zanimaju, a u Gračanici kažu i “majstor za svašta”. Legenda kaže da je kao veliki ljubitelj fića još u osmom razredu osnovne škole imao jednog.

Komentari

komentara

Visoko.co.ba pratite na ANDROID i IOS aplikacijama, kao i na društvenim mrežama FACEBOOK i TWITTER.