Amir Begović objavio prvu pjesmu “Manje, više”

906

Mladi Visočanin, Amir Begović, u prošlogodišnjem muzičko-zabavnom takmičenju ZMBT je došao do finala i osvojio visoko treće mjesto. To mu je osiguralo snimanje pjesme i videospota pod okriljem izdavačke kuće Hayat Production. Njegova prva pjesma nosi naziv „Manje, više“.

MARKETING
  • Takmičenje u ZMBT-u mi je bila odskočna daska za posao kojim se želim baviti i jako sam ponosan na svoj uspjeh i na pjesmu koju sam dobio kao nagradu. Uloženo je jako puno truda u pjesmu „Manje više“, pjesma je brza i dinamična i smatram da je zbog toga bila odličan izbor za mene. Ja sam se pronašao u ovoj pjesmi, a nadam se da će se dopasti i publici.“ – izjavio je Amir Begović.

Tekst i muziku za pjesmu je radio Kenan Ferhatović, a na aranžmanu su zajedno radili Arel Češljar, Meho Radoović i Kenan Ferhatović. Videospot za pjesmu je urađen pod režiserskom palicom Kenana Pekića.

  • Amir Begović ima jako mnogo talenta. Stilom pjevanja ostaje vjeran narodnoj muzici jer nismo željeli mijenjati ono što je jako uspješno radio u toku takmičenja. Pored toga što je Amir Begović dobar pjevač, on je i izvrstan zabavljač što je jako bitno u showbiznisu.“ – izjavio je Arel Češljar izvršni producent Hayat Productiona.

Poslušajte novu pjesmu Amira Begovića:

visoko.co.ba/hayat.ba

 

Komentari

komentara