Anđelina Đoli o razvodu od Breda: Bila sam povrijeđena

227

Anđelina Đoli (Angelina Jolie) i Bred Pit (Brad Pitt) zajedno su izazivali mnogo pažnje gdje god da se pojave. Bili su u žiži interesiranja još od 2004. i snimanja zajedničkog filma “Gospodin i gospođa Smith”, a u bračnu luku su uplovili deset godina kasnije. No, dvije godine od toga, njihovoj ljubavi došao je kraj.

MARKETING

Razvod je bio buran period, a pitanje starateljstva nad njihovo šestero djece često je bilo tema u medijima. Ipak, bivši supružnici navodno su se napokon ovog ljeta uspjeli dogovoriti pa je Bred dobio priliku provesti praznike s njima.

Đoli je o svemu progovorila u razgovoru za francuski magazin “Madame Figaro”, a, kako je istaknula, zbog ljubavnog brodoloma “izgubila je samu sebe”.

– Bilo je komplicirano, nisam više prepoznavala samu sebe, a ja sam, kako da kažem, postala manja, nebitna, iako to nisam pokazivala – priznala je.

Ispričala je i da je “bila duboko, istinski tužna i povrijeđena”.

– S druge strane, bilo je zanimljivo uroniti u tu poniznost i osjećaj beznačajnosti – prisjetila se 44-godišnja glumica, koja smatra da je morala otkriti kako opet biti sretna.

Kako je zaključila, sve te stvari se slegnu i pomognu vam da shvatite kako ste sretni što ste živi.

 

Visoko.co.ba/avaz.ba

Komentari

komentara