Naslovnica Preporuka Anđelka Prpić...

Anđelka Prpić predstavlja monodramu “Šta me snađe” u sedam bh. gradova

Anđelka Prpić, jedna od najpopularnijih glumica u regionu koju je publika na Balkanu upoznala preko hit serije "Andrija i Anđelka", 24. oktobra počinje turneju predstave "Šta me snađe?".

22

Turneja počinje u 24. oktobra u Brčkom, nakon čega slijede igranja u Tuzli (25. novembar”, Banja Luka (26. oktobar), Zenica (27. oktobar) te Sarajevo (28. oktobar). Nakon novog susreta sa sarajevskom publikom, predstava “Šta me snađe” bit će odigrana 29. oktobra u Vitezu i 30. oktobra u Bihaću.

Masovna monodrama, predstava u kojoj igra 12 različitih likova, pisana je namjenski za Anđelku. Autorski je potpisuje jedan od najpoznatijih scenarista danas, Nebojša Romčević, a rediteljski je uobličio Branko Đurić Đuro.

“Nema tu neke pretjerano egzotične priče. Jednostavno sam kao neko ko je dosad radio serije i TV projekte, poželjela ‘upoznati svoju publiku’, a predstava je za mene oduvijek bila i san i pustolovina. Snovi postaju stvarnost samo ako ih slijedimo, a razlika između sna i pustolovine je što sam se usudila da kažem ‘da’ izazovu. Tada sam i okupila profesionalce u svom poslu, da ‘šteta bude što manja'”, rekla je Anđelka Prpić.

U predstavi Anđelka demonstrira svoj posebni talent i pokazuje cijelu lepezu šarmantnih karakterističnih likova koji plijene pažnju i dižu ritam predstave od početka do kraja.

Karte za predstave možete kupiti putem sistema Kupikartu.ba.

klix.ba/visoko.co.ba

Komentari

komentara

Visoko.co.ba pratite na ANDROID i IOS aplikacijama, kao i na društvenim mrežama FACEBOOK i TWITTER.