Angelina Jolie se predomislila, želi Brada natrag

53
Angelina je, naime, Bradu jasno dala do znanja da se želi pomiriti s njim. Jolie bi željela da ponovo postanu porodica, no Brad o tome ne želi ni da čuje i jedino mu je bitno njegovo šestero djece.

“Brad samo želi da se sve napokon riješi. Sve je to moglo biti gotovo i prije godinu, no Angelina odugovlači proces”, rekao je izvor.

MARKETING

Prošle godine Angelina je priznala da je njen odnos s Bradom postao loš i tvrdila je da se prilagođava životu slobodne žene.

Angelina Jolie je papire za razvod podnijela još u septembru 2016. godine. Nekoliko sedmica nakon što su priznali da se rastaju, Brada je FBI istraživao zbog optužbi da je fizički zlostavljao sina Maddoxa. Optužbe su kasnije odbačene.

Angelinin tim je 2017. godine optužio Brada kako ne plaća alimentaciju, no njegov advokat je potvrdio da je u tom periodu Brad platio alimentaciju u iznosu od 1,27 miliona eura. Također je dodao kako je je Angelini dao zajam od 7 miliona eura kako bi kupila kuću za porodicu.

Angelina Jolie i Brad Pit imaju troje biološke djece Shiloh, Knox i Vivienne i troje Angelinine usvojene djece Maddoxa, Paxa i Zaharu. Par je posljednji put viđen zajedno u februaru ove godine u advokatskom uredu u Los Angelesu.

Visoko.co.ba/klix.ba

Komentari

komentara