Anketa / 10 godina poslije: Visoko.co.ba bira najbolje

5380
U nastavku saznajte kako da glasate...
U nastavku saznajte kako da glasate...

Prije tačno deset godina, kao portal, organizovali smo manifestaciju pod nazivom “Visoko.co.ba bira najbolje”. Svečanom dodjelom priznanja, na osnovu rezultata višemjesečne ankete u kojoj ste glasali, u Gradskom Kinu Visoko najboljim pojedincima smo dodijelili simbolična priznanja u obliku grba kralja Tvrtka I Kotromanića, čije se krunidbeno i grobno mjesto nalazi u Visokom.

MARKETING

Deset godina poslije ponovo biramo najbolje, ovog puta za period od deset godina. Neke stvari su se promijenile, kao i kategorije za glasanje, ali je suština ostala ista. Na žalost nekih nisu nas uspjeli ugasiti kako su planirali, njih više evo nakon deset godina nema, a mi trajemo i trajat ćemo. Od te 2010. godine i Visoko se dosta promijenilo, neki će reći na gore, a oni drugi suprotno, većina nas je subjektivna, ali na uzorku od više hiljada ljudi koji će glasati u narednim mjesecima sve do lokalnih izbora, rezultati ankete će nam pokazati širu sliku onoga šta Visočani misle o Visokom danas.

Klikni na fotografiju ispod i GLASAJ!

A u nastavku, još jednom, prisjetimo se zajedno kako je to izgledalo kada je, prije deset godina, Visoko.co.ba biralo najbolje:

 

Visoko.co.ba/Redakcija

Komentari

komentara