Apel iz JKP “Visoko”

889
Foto: Avaz
Foto: Avaz

Zbog najavljenih snježnih padavina u narednim danima s temperaturama koje će se spuštati ispod nule, JKP “Visoko“ d.o.o. Visoko kao ovlašteno preduzeće koje je zaduženo za zimsko održavanje gradskih saobraćajnica, ulica i trotoara na području Grada Visoko, ponovo upućuje apel stanovnicima odnosno vozačima motornih vozila.

Apelujemo stanovnicima Grada Visoko odnosno vozačima motornih vozila, da svoja motorna vozila parkiraju prema propisanim pravilima na odgovarajuća parking mjesta, kako bi saobraćajnice i ulice bile prohodne, a radnici iz nadležne službe bili u mogućnosti da normalno obavljaju svoje radne aktivnosti prilikom zimskog održavanja saobraćajnica i trotoara u svim naseljima i ulicama.

Napominjemo, da je nadležna služba konstantno angažovana na posipanju abrazivnog materijala po saobraćajnicama, ulicama i trotoarima, kako iste ne bi zaledile, te po potrebi sa pluženjem snijega sa saobraćajnica i ulica.

Visoko.co.ba/JKP Visoko

Komentari

komentara

Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.