Apel za pomoć: Visočanki Saneli Limo Sejdić hitno potrebna operacija u borbi s teškom bolešću

1068
Foto: Ilustracija

Sanela Limo Sejdić, rođena 6.11.1985. u Sarajevu. Živi sa ocem Ahmetom u porodičnoj kući u visočkom naselju Rosulje. Ona se bori sa teškom bolešću i hitno treba našu pomoć.

MARKETING

Riječ je o drugom kancerogenom oboljenju sa kojim se bori.

Prvi put je ustanivljen početkom februara prošle godine i operacija je uspješno obavljena. Nakon operacije počinje pet ciklusa vanjskih i unutrašnjih kemo terapija i zračenja.

Poslije zračenja, odlazi na redovnu kontrolu sa bolovima u leđima i poslije urađenih nalaza, ustanovljena joj je metastaza na vratnom dijelu kičme i zadire u kičmenu moždinu.

 

U međuvremenu, dobila je pet probnih zračenja gdje se tijelo pobunilo i odbilo zračenje.

Poslije toga MR otkriva loše stanje kičmene moždine. Postoji mogućnost paralize, a njeno tijelo već pokazuje da je bolest uzela maha. Na posljednjem MR pregledu, mišljenje ljekara i onkologa je bilo da u BiH nema ljekara koji bi uradio zahvat, jer je veoma rizičan. Zbog toga, Sanela bi trebala ići na operaciju u inostranstvo, a zato su potrebna finansijska sredstva.

Nakon operacije koju bi uskoro trebala uraditi u Sarajevu, uslijedila bi operacija u Beogradu ili Istanbulu, ovisno od termina.

Pokažimo i ovaj put solidarnost, budimo pobjednici I u ovoj borbi zajedno sa Sanelom. Uplate možete izvršiti na transakcijski račun kod Raiffeisen banke:
SANELA SEJDIĆ
TRANSAKCIJSKI RAČUN 1613000086780814
KONTAKT TELEFON: 0603569822

 

(portal-udar.net)

Komentari

komentara

Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.